Inspir. Expir.

Stau și observ agitația din jurul meu. Parcă toți am fi concurenți într-un maraton. Fiecare alergăm după oameni care nu au timp să se uite în urmă la noi. Pentru că și ei aleargă după cineva sau ceva. Suntem grăbiți. Agitați. Aleargăm să atingem idealuri impuse de altcineva. Ne dorim mai mult. Chiar dacă ”mai mult” nu va înseamna niciodată ”de ajuns”. Mereu vom fi într-o goană continuă. Într-o goană după fericire.

Și uite așa se naște nemulțumirea. Nu vom fi niciodată mulțumiți. Vom dori mereu alte lucruri, vom visa mereu la alte locuri și la alte anotimpuri. Mulți dintre noi vom continua să  trăim în trecut. Nu vom ști să apreciem prezentul. Ceea ce avem. Pe cei de lângă noi.

Trebuie să ne bucurăm de oamenii care ne sunt alături și nu pleacă. Să ne bucurăm de orele de singurătate și de timpul petrecut cu noi înșine. Să învățăm să ne prețuim mai mult. Să ne iubim mai mult. Să iubim ce avem și ce nu avem. Toate se întâmplă cu un motiv anume și poate că așa curge firul poveștii noastre. Vom afla cândva și finalul, dar până atunci trebuie să ne bucurăm de conținut.

Să ne așezăm puțin, să inspirăm adânc. Să ne bucurăm de aerul ce ne invadează corpul. Să ne lăsăm plămânii să respire în voie. Viața asta e așa frumoasă și merită trăită din plin, cu fiecare secundă a ei.

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

  • Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau
  •  Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau
  • Ro2.ro - Promovare si statistici web
  • PHANTOMs TOP
  • Anunturi Gratuite
  • Web-Links.ro
%d blogeri au apreciat asta: