Cărți, oameni și povești.

Învățăm multe lucruri citind cărți, dar cred că învățăm totul de la oameni. Cred cu tărie că persoanele cu care ne întâlnim reprezintă o mare parte din noi, din persoana noastră.

În ceea ce mă privește, pot spune că am avut parte aproape de toate categoriile de oameni. A fost noroc sau nu, nu știu. Știu doar că aceste persoane, prin firea lor, vrând sau nevrând, mi-au modelat caracterul și modul de a mă autoevalua. Am fost colerică, nervoasă, anxioasă, plină de dragoste, am fost frumoasă, am fost bună… Dar am fost și rea.

Aceste persoane m-au făcut să îmi privesc sufletul în mii și mii de oglinzi. Nu îmi place mereu ce văd, dar cred că doar așa pot învăța mai multe despre mine. Privind totodată și părțile bune și cele mai puțin bune. Așa pot spune că sunt completă. Cu bune și rele. Nu sunt perfectă și nici nu cred că aș dori acest  lucru. Este amuzant să mai greșești din când în când. 🙂 Este amuzant atâta timp cât consideri ceea ce se întâmplă doar o altă pasă proastă. Doar o altă zi ”mohorâtă”.

De la oameni poți învăța. Și poți învăța multe. Trebuie doar să îi accepți așa cum sunt și să te gândești că pentru cineva, ei reprezintă totul. Răi sau buni cum sunt. Nu trebuie judecați. Trebuie doar să înveți cum să trăiești alături de ei. Pentru că vrând, nevrând fac parte din viața noastră.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

  • Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau
  •  Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau
  • Ro2.ro - Promovare si statistici web
  • PHANTOMs TOP
  • Anunturi Gratuite
  • Web-Links.ro
%d blogeri au apreciat asta: