Ce-i prea mult, strică.

Tânjim deseori să petrecem cât mai mult timp alături de persoanele care ne sunt atât de dragi. Și cred că e normal. Cred că e normal să vrei să faci totul pentru persoana respectivă. Cred că e normal să dorești ca tot ce e mai bun în lumea asta, lui să i se întâmple. Cred că e normal să te lupți pentru relația ta.
Când eram mai mică, mama obișnuia să îmi spună că ”ce-i prea mult, strică”. Pe atunci, nu pricepeam exact cum stau lucrurile, acum însă am ajuns să înțeleg vorba ei.
Ce faci atunci când cuțitul a ajuns la os? Tragi aer în piept și nu bagi de seamă. Ce faci când simți că ești singurul care te strădui ca lucrurile să meargă bine? Tragi aer în piept și speri că mâine va fi mai bine. Ce faci atunci când vezi că cel care îți e atât de drag, renunță la tine pentru câteva lucruri infime? Încerci să înțelegi, tragi aer în piept și mergi mai departe. Ce faci atunci când relația ta e stăpânită de rutină și bântuită de certuri zilnice? Vă răstiți unul la altul până cân unul se satură și cedează. Apoi, te izolezi în lumea ta, tragic aer în piept și mergi mai departe. Ce faci atunci când ești dezamăgit la tot pasul? Cauți să nu bagi în seamă toate acele lucruri pentru care sunt importante, iar pentru el nu. Dar ce faci în ziua când nu mai ai ce face? În acea zi în care ești sătul să mai treci cu vederea, să speri că va fi mai bine, să înțelegi, să te cerți sau să te izolezi în alte lucruri. Și toate acestea doar pentru că ți-e frică să recunoști că ceva s-a schimbat. Nu mai sunteți cei care erați cândva, nu vă mai uitați unul la altul cu aceeași dragoste, nu vă mai duceți dorul și nu mai aveți despre ce vorbi.
Abia acum realizez cât de adevărată e vorba mamei mele: ”ce-i prea mult, strică”. E prea mult, deja.
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

  • Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau
  •  Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau
  • Ro2.ro - Promovare si statistici web
  • PHANTOMs TOP
  • Anunturi Gratuite
  • Web-Links.ro
%d blogeri au apreciat asta: