De ce iubim bărbații?

Luna Martie se spune că este luna femeii. Dar ce ar fi să dedicăm puțin din luna noastră și bărbaților de lângă noi? 
Așadar, de ce iubim bărbații? Iubim bărbații pentru că fără ei viața ar fi mult mai plictisitoare. Pentru că nu am mai avea pe cine să ne supărăm. Pentru că nu am mai avea pe cine să dăm vina atunci când lucrurile nu ies cum vrem noi. Pentru că nu ar mai exista cineva mai răbdător cu noi atunci când suntem nehotărâte. Dăm vina pe ei pentru orice lucru care nu ne satisface așteptările. Orice fac ei ne supără și nu ne convine. Avem impresia că niciodată nu știu să spună lucrurile potrivite. Sau cele pe care vrem noi să le auzim. Că nu ne înțeleg. Că nu ne ascultă. Că nu au răbdare să vizităm toate cele 20 de magazine în care vrem noi să mergem.
Și cu toate acestea nu cred că am putea trăi fără ei. De multe ori ne fac să trecem cu vederea peste toate aceste lucruri care ne supără și îi iertăm. Ne surprind cu flori de ziua noastră, de 1 și 8 Martie. Sau în orice altă zi banală. Sunt singurii care știu exact ce ne dorim și ne cumpără cadourile perfecte.
Îi iubim pentru că știu să lase de la ei la fiecare ceartă. Uneori, sunt de acord cu tot ceea ce zicem noi doar pentru ca cearta să ia sfârșit. Sau pentru a ajunge la acel meci de fotbal cu băieții. Îi iubim pentru că ne spun că suntem frumoase și atunci când suntem somnoroase, nemachiate sau bolnave. Îi iubim pentru că vor să ne facă viața mai ușoară. Îi iubim pentru că e de ajuns să îi rugăm și ne ajută cu orice. Îi iubim pentru că atunci când sunt îndrăgostiți ar face orice pentru femeia iubită.
Îi iubim pentru că sunt bărbați și sunt ai noștrii. O primăvară frumoasă și vouă, bărbații lumii noastre!
Luna Martie e și a voastră!

Lasă un comentariu

  • Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau
  •  Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau
  • Ro2.ro - Promovare si statistici web
  • PHANTOMs TOP
  • Anunturi Gratuite
  • Web-Links.ro