Chestia cu pantofii.

Toată lumea știe că femeile sunt înnebunite după încălțăminte. De orice fel. Cu toc sau fără toc. Cu talpă joasă sau cu talpă ortopedică. Dar mai ales de pantofii cu toc. Niciodată nu suntem mulțumite de câte perechi de pantofi avem. Mereu vrem încă o pereche și încă o pereche. La noi, deja e ceva normal. Nu mai încearcă nimeni să ne înțeleagă. 
Dar de ce bărbații nu au și ei această afinitate pentru încălțăminte? De ce nu își doresc si ei cât mai multe perechi de încălțăminte? De ce se mulțumesc cu puțin? Lor le e de ajuns câte o pereche de pantofi, teneși, adidași șamd. Adică câte o pereche din fiecare tip de încălțăminte. Nu au nevoie de același model de pantofi în toate culorile disponibile în magazin.
Poate pentru că picioarele lor sunt destul de urâte pentru a le mai accesoriza cu fel de fel de pantofi? Poate pentru că le e deja destul de greu în a alege între două perechi de blugi? Dacă mai adăugăm și problema pantofilor, intră în panică.
Au 100 de canale de televiziune, dar urmăresc doar 4. Cred că la fel văd ei și problema pantofilor. De ce să ai 500 de perechi de pantofi când, oricum, vei purta doar 5 dintre ele?
Dar noi avem nevoie de pantofi. Și ei au nevoie ca noi să avem nevoie de pantofi. Pantofii te fac să te simți mai frumoasă, mai feminină, mai încrezătoare și mai puternică. Chiar și mai seducătoare. Și ei iubesc pantofii. Dar atunci când sunt în picioarele noastre.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

  • Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau
  •  Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau
  • Ro2.ro - Promovare si statistici web
  • PHANTOMs TOP
  • Anunturi Gratuite
  • Web-Links.ro
%d blogeri au apreciat asta: