Banii nu cumpără fericirea.

Sunt oameni care cred că a avea o avere înseamnă totul. Fac totul pentru a se îmbogăți, pentru a avea cât mai mulți bani. Au impresia că banii cumpără totul. Trec peste orice sau oricine pentru a-și îndeplini idealurile. Nu contează că fac parte din aceeași familie. Nu contează că fac rău celor de lângă ei. Se bat pe avere.
Vor totul pentru ei. Chiar dacă, de cele mai multe ori, nu merită nimic. Nu vor să împartă nimic cu nimeni. Au impresia că, așa, vor fi mai fericiți. Au impresia că vor crește în ochii oamenilor dacă vor avea mai mulți bani. 
Nu m-a interest niciodată banii sau averea nimănui. Nici să fac avere. Nu m-au interesat niciodată banii. Cel puțin, nu într-atât încât să trec peste orice și oricine pentru a-i obține. Am învățat că trebuie să fiu mulțumită dacă am strictul necesar. 
Consider că e mai important să trăiești cu conștiința împăcată, să trăiești simplu și frumos. Banii nu sunt importanți. Dacă ști să prețuiești ceea ce îți oferă viața, să fi mulțumit de persoana ta, să îți dorești mai mult pentru tine, spiritual vorbind, consider că ești cel mai bogat om de pe Pământ. Atunci când ai pe cine iubi și ești iubit, nu contează nimic altceva. Dacă ai lângă cine să lupți pentru că ziua de mâine să fie una frumoasă și plină de zâmbete, ai totul. Dacă ai lângă tine persoana care îți va fi alături la bine și la greu fără reproșuri ulterioare, fără să ceară nimic în schimb, ai totul. 
Nu sunt o persoană bogată, din punct de vedere financiar. Nu am fost niciodată. Lucrez pentru a-mi permite mici bucurii. Dar consider că sunt cea mai bogată persoană în viață. Am tot ce am nevoie. Liniște, pace, bucurie, iubire, dragoste, prietenie, înțelegere, respect și încredere. Poți fi cât de bogat îți dorești să fi, dacă nu ești fericit. Banii nu cumpără fericirea.
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

  • Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau
  •  Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau
  • Ro2.ro - Promovare si statistici web
  • PHANTOMs TOP
  • Anunturi Gratuite
  • Web-Links.ro
%d blogeri au apreciat asta: