Și pereții au urechi.

Îmi place foarte mult tot ce este vechi, tot ce are trecut. Dar în special, îmi plac foarte mult clădirile vechi. Au ceva aparte. Fiecare clădire este diferită și totusi asemănătoare alteia. Fiecare clădire are povestea ei. Fiecare clădire a fost construită de cineva cu foarte multă migală și atenție. Fiecare clădire a fost creată pentru a găzdui oameni. Pentru a crea povești. Cu final fericit sau nu. 
Peretii fiecărei clădiri au ascultat povești de dragoste, romanțe sau tragice despărțiri. Au luat parte la crearea familiilor sau la dezbinările lor. Clădirile sunt loc de întâlnire, loc de relaxare și totodată de agitație sufletească. Dacă o clădire ar putea vorbi, cred că nu am avea noi suficient timp pentru a-i asculta toate poveștile. Unele dintre ele au trecut prin propriile tragedii. Unele dintre ele au primit o înfățișare nouă. Dar fiecare și-a păstrat misterul. 
Poți privi o clădire zile la rând și tot ai să descoperi ceva nou în fiecare zi. Nu te judeca dacă le privești insistent, unele dintre ele chiar te invită să le admiri. 
Data viitoare când treci pe lângă o clădire veche, rupe-ți putin din timpul tău și privește-o. Privește-o cu ochii minții. Lasă-ți imaginația și ideile să curgă fără să îți impui limite. Ai să descoperi o multitudine de povești. Cu “zmei”, “zâne” sau “feți-frumoși”.
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

  • Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau
  •  Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau
  • Ro2.ro - Promovare si statistici web
  • PHANTOMs TOP
  • Anunturi Gratuite
  • Web-Links.ro
%d blogeri au apreciat asta: